Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις Speedex Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

 

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-72 ωρών
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier (Speedex). Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.
Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

 

2) Παραλαβή από τα κατάστήματα μας

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά από το κατάστημά μας στην Αργυρούπολη (Λεωφ. Αλίμου 127) ή στη Νέα Ερυθραία (Πεντέλης 2 & Χαρ. Τρικούπη).

 

Έξοδα αποστολής

1) Για παραγγελίες άνω των 70 ΕΥΡΩ, η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
2) Για παραγγελίες κάτω των 69,99€ ΕΥΡΩ, η χρέωση για την παράδοση είναι 3 ΕΥΡΩ για όλη την Ελλάδα.

 

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

 

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:
θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.